کد خبر: 1325392
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: 
حکمرانان آمریکایی وحشت  خود را سانسور می کنند  رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تاکید کرد: حکمرانان آمریکایی در حال پنهان کردن و سانسور ترس خود نسبت به خیزشهای عمومی در این کشور هستند.

حجه الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی ایمانی پور در پستی در شبکه ایکس با اشاره به خیزش گسترده اخیر 18 اکتبر و تبعات داخلی آن در آمریکا نوشت :
"رسانه های آمریکایی همچنان در صدد مدیریت  پیامدها و تبعات تجمعات بی سابقه و گسترده  18 اکتبر امسال با عنوان "نه به پادشاه" هستند. صورت مسئله گویاست: جامعه آمریکا از تضادها و تعارضات بنیادین و زیرساختی رنج می برد و این مسئله در حال تسری از سطح پنهان به سطح آشکار است. "
ایمانی پور در ادامه تصریح کرد: "بهتر است حکمرانان آمریکایی بیش از این ترس و وحشت خود از خیزشهای عمومی در این کشور را کتمان نکنند!"

برچسب ها: آمریکا ، شکست ، حکمرانی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار